30 Bee-Bot un Blue-Bot aktivitāšu idejas
Smelies iedvesmu savām nodarbībām

Agrīnās bērnības izglītības ainavā, kas nepārtraukti attīstās, pedagogi pastāvīgi meklē inovatīvus rīkus, lai iesaistītu jaunos audzēkņus un veicinātu viņu kognitīvo attīstību. Starp šiem rīkiem TTS Bee-Bot un TTS Blue-Bot izceļas kā nenovērtējami līdzekļi bērnudārziem visā pasaulē. Šie interaktīvie roboti ne tikai aizrauj bērnu iztēli, bet arī kalpo kā spēcīgi izglītības palīglīdzekļi. Tieši tāpēc kopā ar TTS esam sagatavojuši 30 dažādas aktivitāšu idejas, kuras variet izmantot arī savās nodarbībās. 

Lejupielādē idejas šeit


Kāpēc izmantot TTS Bee-Bot un Blue-Bot?

  1. TTS Bee-Bot un Blue-Bot piedāvā pašiem mazākajiem piemērotu sākuma punktu programmēšanas pasaulē. Izmantojot vienkāršas programmēšanas komandas, bērni apgūst secīgas domāšanas, problēmu risināšanas un loģiskās spriešanas prasmes.
  2. Tie sniedz taustāmu pieredzi, kas aizrauj bērnos interesi un veicina aktīvu līdzdalību. Fiziski manipulējot ar robotiem un vērojot to kustības, skolēni iegūst dziļāku izpratni par telpisko vidi, virzienu un matemātiskiem jēdzieniem, piemēram, attālumu un leņķiem.
  3. Krāsainie Bee-Bot un Blue-Bot dizaini rosina bērnu iztēli un radošumu. Neatkarīgi no tā, vai viņi iztēlojas robotu, kas pārvietojas labirintā, vai dodas izlikšanās piedzīvojumā, šie roboti iedvesmo stāstu stāstīšanu un iztēles rotaļas.
  4. Viena no galvenajām TTS Bee-Bot un TTS Blue-Bot priekšrocībām ir to spēja pielāgoties dažādiem mācīšanās stiliem un spējām. Pedagogi var pielāgot aktivitātes atbilstoši individuālajām vajadzībām, nodrošinot pielāgotus izaicinājumus pieredzējušiem audzēkņiem, vienlaikus piedāvājot atbalstu un sastatnes tiem, kam tas nepieciešams.
  5. TTS Bee-Bot un TTS Blue-Bot nemanāmi integrējas esošajās bērnudārza mācību programmās dažādos mācību priekšmetos. No matemātikas un lasītprasmes līdz dabaszinātnēm un ģeogrāfijai šie roboti uzlabo mācību stundas un nostiprina mācību mērķus.


Top produkti bērnudārziem
Produktus iesaka Tallinas pirmskolas izglītības iestāde Kullatera