Piešķil jaudu mācību gada noslēgumam
ar bezmaksas testa robotiem!

Insplay uzņēmumam ir vairāk nekā 30 gadu pieredze izglītojošu rotaļlietu, novatorisku spēļu un inovatīvu mācību līdzekļu un materiālu nodrošināšanā Igaunijā. Insplay jau ir nodrošinājis digitālos mācību līdzekļus un materiālus (EdTech) vairāk nekā 800 izglītības iestādēm Igaunijā. Vien pēdējo gadu laikā Insplay ir piegādājis mācību iestādēm Igaunijā vairāk nekā 30 000 izglītojošo robotu, elektroniskās platformas un MakerLab laboratorijas, vienlaikus nodrošinot vairāk nekā 1000 bērnudārzu un skolu skolotājiem speciālās apmācības, vebinārus un darbnīcas. Šogad Insplay uzsāk savu darbību Latvijā un vēlas piedāvāt savu zināšanu un pieredzes atbalstu skolotājiem Latvijas skolās un bērnudārzos, nodrošinot skolotājiem veselu mēnesi iespēju bez maksas izmēģināt skolas klasē vai bērnudārza grupiņā modernos un inovatīvos mācību līdzekļus, lai mācīšanās ir aizraujošāka un iesaistošāka!

Viens no galvenajiem izaicinājumiem mūsdienu vecākiem ir atrast veidu, kā palīdzēt bērniem atrast savu vietu pasaulē? Savukārt, skolotājiem galvenais izaicinājums ir palīdzēt bērniem apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai bērni būtu vispusīgi un veiksmīgi sagatavoti strauji mainīgajiem apstākļiem.

Insplay pārstāve Latvijā Linda Liepiņa teic: “Mēs saprotam, ka skolotājiem bieži ir grūti veiksmīgi ieviest inovatīvus mācību līdzekļus. Insplay par savu misiju uzskata palīdzēt skolotājiem integrēt progresīvus STEAM (Zinātne, Technoloģijas, Inženierizglītība, Māksla un Matemātika)  izglītības risinājumus un rīkus, lai atbalstītu jauno paaudžu nākotnes prasmju attīstību. Mēs vēlamies iedvesmot bērnus, jauniešus un pieaugušos attīstīt digitālās prasmes, kas nepieciešamas jaunajam gadsimtam. Mēs piedāvājam skolu un bērnudārzu skolotājiem vienu mēnesi bez maksas izmēģināt kādu no mums pieejamajiem STEAM produktiem, lai iedvesmotu jūsu mācību procesu, un tas kļūtu vēl aizraujošāks un interesantāks!”

Iespēja pieteikties Insplay Testa programmai ir mūsu mājaslapā www.insplay.lv.


Digitālās izglītības attīstība Igaunijā
un Insplay loma tajā...