Izglītības pārveide: pētam labākos STEAM rīkus skolotājiem
Jūsu ceļvedis STEAM rīku piedāvājumā

Pedagogi, laipni lūdzam, aizraujošā ceļojumā STEAM izglītības pasaulē! Šeit esam priecīgi iepazīstināt jūs ar nepārspējamu rīku izlasi, kas radīs revolūciju jūsu klasēs un iedvesmos jūsu skolēnus izpētīt STEAM. No programmēšanas līdz fizikai šie rīki ir izstrādāti, lai iesaistītu un sniegtu iespējas visu vecumu audzēkņiem. Iedziļināsimies un atklāsim, kā uzlabot savu klasi, izmantojot labākos pieejamos STEAM rīkus!

Sphero BOLT: fizikas un programmēšanas atdzīvināšana

Iedomājieties klasi, kurā fizikas principi atdzīvojas caur robotizētas bumbas kustību. Tā ir Sphero BOLT burvība! Ar savu programmējamo LED matricu un uzlabotajiem sensoriem BOLT ļauj studentiem praktiski izpētīt tādus jēdzienus kā ātrums, paātrinājums un leņķiskais impulss. 

Makeblock HaloCode: dodiet studentiem iespēju radoši kodēt

Programmēšana kļūst par radošu piedzīvojumu ar Makeblock HaloCode. Neatkarīgi no tā, vai tiek veidota meteoroloģiskā stacija vai ar žestu vadāms robots, HaloCode sniedz studentiem iespēju atraisīt savu radošumu un kļūt par novatoriem tehnoloģiju pasaulē.

Sphero RVR+: pielāgojama robotika praktiskai apmācībai

Pārveidojiet savu klasi ar Sphero RVR+ — pielāgojamu robotu, kas mudina skolēnus izpētīt robotikas un inženierijas koncepcijas. Pateicoties dažādiem sensoriem un paplašināšanas pieslēgvietām, RVR+ var pielāgot dažādiem projektiem, sākot no mobilajām sensoru platformām līdz mini pašbraucošām automašīnām.

Makeblock xTool P2: precizitāte un pilnība

Iepazīstinām ar jaunāko Makeblock xTools saimes papildinājumu xTool P2! Šis precīzais rīks ir paredzēts sarežģītiem uzdevumiem, piemēram, lodēšanai, shēmas plates montāžai un 3D drukāšanai. Ar smalku pinceti, precīzo nazi un palielināmo stiklu xTool P2 nodrošina, ka skolēni var strādāt ar precizitāti un uzmanību detaļām.

Makeblock CyberPi: mikrokontrolleru un elektronikas izpēte

Iepazīstiniet studentus ar mikrokontrolleru un elektronikas pasauli, izmantojot Makeblock CyberPi. Šī daudzpusīgā ierīce ļauj studentiem izveidot IoT ierīces, interaktīvas mākslas instalācijas un mājas automatizācijas sistēmas. Ar iebūvētajiem sensoriem un bezvadu savienojamību CyberPi paver bezgalīgas iespējas praktiskai apmācībai un inovācijām. 

Ozobot Evo: programmēšana jūsu plaukstā

Ieejiet programmēšanas un robotikas pasaulē ar Ozobot Evo — kabatas izmēra robotu, kas ir aprīkots ar funkcijām. Neatkarīgi no tā, vai izmanto krāsu kodus vai bloku kodēšanu, skolēni var ieprogrammēt Evo, lai pārvietotos labirintos, spēlētu spēles un pat dejotu! 

Makeblock mBot Ultimate: daudzpusīga robotika padziļinātai apmācībai

Paceliet savas studentu robotikas prasmes uz nākamo līmeni, izmantojot Makeblock mBot Ultimate — daudzpusīgu robotu komplektu, kas ļauj skolēniem izveidot desmit dažādus robotus. No līnijas sekošanas robotiem līdz ar Bluetooth vadāmiem roveriem mBot Ultimate nodrošina praktiskas apmācības iespējas mehānikā, elektronikā un programmēšanā. 

30 Bee-Bot un Blue-Bot aktivitāšu idejas
Smelies iedvesmu savām nodarbībām