Produkti, kas dodas līdzi ārā
Turpini mācības, izmantojot STEAM rīkus un izbaudot vasaru!


Vasara ir laiks, kad mēs visi vēlamies vairāk pavadīt laiku ārā, izbaudot silto laiku un sauli. Tomēr tas nenozīmē, ka šo laiku nevar pavadīt liederīgi. Esam apkopojuši mūsu TOP sešus produktus, kuri ir domāti tieši, lai turpinātu mācības ārpus klasēm. 

Aktivitātes ārā palīdz attīstīt bērnu fizisko sagatavotību, atvieglo komunikāciju starp bērniem, kā arī veicina iztēli, tieši tāpēc mēs uzskatām, ka tas ir viens no labākajiem laikiem, tad veicināt arī nākotnes prasmes.

Esam apkopojuši produktus, kurus droši variet izmantot ārā, gan lai izklaidētu bērnus, gan arī lai iemācītu jaunas lietas:

TTS Āra Robots

Pirmais TTS programmējamais robots, kas paredzēts lietošanai ārpus telpām! Ar to var mācīt gan programmēšanu, gan matemātiku, gan valodu. Iespējas ir bezgalīgas un vienīgā limitācija ir iztēle! Iepazīsties ar dažādām idejām mūsu STEAM materiālu sadaļā.

Sphero BOLT

Lai gan šis produkts ir domāts skolām, tomēr tas savas izturības dēļ ir ļoti populārs arī bērnudārzos. Tas ir ūdens un triecinu izturīgs, kā arī viegli vadāms ar aplikāciju. Bērni var ar to zīmēt, vadīt pa ūdeni un rīkot āra sacensības, pie tam tas augs kopā ar viņiem.

TTS Audio runājošie knaģi

Šis ir viens no pēdējā laikā pieprasītākajiem produktiem. Knaģi ir magnētiski un tajos var ierakstīt dažādas instrukcijas vai nosaukumus. Bērni varēs darboties patstāvīgi un iemācīties jaunas lietas.

TTS Interaktīvā siena

Pret laikapstākļiem izturīga runājoša sienas diagramma, ko var izmantot iekštelpās vai ārā. Ideāls starppriekšmetu klases resurss, kas ir viegli lietojams gan bērniem, gan skolotājiem. Ievietojiet kartītes, priekšmetus vai zīmējumus 30 kabatās un ierakstiet katrai 30 sekunžu ziņojumu.

TTS Big-Point audio pogas

Pogas ir piemērotas lietošanai gan telpās, gan ārpus tām. Zem katra no vāciņiem ir iespēja ielikt bildi un ierakstīt 30 sekunžu ziņu. Pogas ir piemērotas arī bērniem ar redzes un/vai kustību traucējumiem.

Līdz 04.06.2023. spēka speciāla akcija visiem rakstā minētajiem produktiem!



Roboti, kas aug kopā ar bērniem
Ceļvedis skolotājiem