Radošās vasaras konkurss!
Skolotāj, dalies ar savām idejām un laimē balvu!

Lai arī dažbrīd vēl lietains laiks - vasara pavisam oficiāli ir sākusies! Un lai tā mums visiem būtu vēl aizraujošāka, Insplay un RoboHub komandas ir sarūpējušas pārsteigumus bērnudārzniekiem. Un pie šiem pārsteigumiem tikt ir gaužām vienkārši: skolotājam tikai jāizpilda neliels izaicinājums!

Esam izveidojuši jaunu Facebook grupu ( Robotika bērnudārzos Latvijā ), kurā aicinām skolotājus dalīties ar citiem skolotājiem savās idejās un atklājumos - kā izmantot robotus un inovatīvas ierīces ikdienas nodarbībās bērnudārzā, lai veicinātu zināšanu apguvi un nostiprināšanu, bērnu komunikācijas un sadarbības prasmes, kā arī attīstītu valodas prasmi, loģiku, matemātiku un citas mācības.

Konkursa noteikumi:

  1.  Pievienojies Facebook grupai  Robotika bērnudārzos Latvijā, lai smeltos un dalītos ar idejām;
  2. Izveido un publicē augstāk minētajā grupā jaunu ierakstu par to, kā jūsu grupiņā tiek izmantoti roboti. Lai ieraksts būtu kvalitatīvs, tam atceries pievienot šādas daļas:
    1. Izglītības iestādes nosaukums;
    2. Bērnu vecums (gadi);
    3. Atbildīgā persona;
    4. Nodarbības tēma un/vai mācību priekšmets;
    5. Izmantotais robots vai ierīce;
    6. Mērķis;
    7. Apraksts (sagatavošanās un darbošanās process);
    8. Foto vai video no nodarbības (*atgādinām, ka redzami drīkst būt tikai tie bērni, kuru vecāki tam ir devuši piekrišanu).
  3. Konkursā piedalās visi kvalitatīvi izveidotie ieraksti laika posmā no 2022. gada 08. jūnija līdz 2022. gada 11. jūlijam pulksten 23:59. Uzvarētāju paziņošana notiks 2022. gada 15. jūlijā. 
  4. Konkursā tiks noteikti vismaz trīs uzvarētāji (trīs dažādu ierakstu autori), taču organizatori patur tiesības piešķirt papildu pārsteiguma balvas.
  5. Uzvarētāju noteikšana: no 3. punktā minētā laika posmā publicētajiem ierakstiem, žūrija atlasīs tos ierakstus, kuriem būs pievienotas visas 2. punktā minētās daļas. Atlasītajiem kvalitatīvajiem ierakstiem tiks ņemtas vērā Facebook reakcijas (citu grupas biedru like, share, comment). Tiks apbalvoti trīs labāko ierakstu autori vai, ja ierakstiem būs līdzīgs vērtējums, starp tiem tiks veika izloze pēc nejaušības principa.
  6. Konkursa balva tiks nosūtīta uz ierakstā minēto izglītības iestādi līdz 2022. gada 28. jūlijam ar Latvijas Pasta vai teritorijā pieejamo kurjeru starpniecību.
  7. Konkursā drīkst piedalīties arī visas tās izglītības iestādes, kuras piedalījās pavasara Insplay Testa programmā.

Atgādinām, ka ir iespējams pasūtīt bezmaksas testa robotus uz vasaras periodu, par ko detalizēti var lasīt šajā ierakstā: www.insplay.lv/pilot

Saulainu un pārsteigumiem bagātu vasaru!

ClassVR virtuālās realitātes brilles izglītībai!
Vienkāršs, inovatīvs un efektīvs risinājums mācību izaicinājumiem